https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ піклуються про дітей з багатодітних сімей та сиріт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ піклуються про дітей з багатодітних сімей та сиріт

20 серпня Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) спільно з Черкаським обласним об’єднанням багатодітних сімей провела свято «В школу – з радістю» для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, а також дітей з багатодітних родин та інших малозахищених верств населення. В нашому регіоні проживає близько семи тисяч багатодітних сімей, які виховують майже двадцять три тисячі дітей. Вони потребують особливої уваги та соціальної допомоги.
Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля на чолі з т.в.о. ректора генерал-майором с.ц.з. Василем Андрієнком переймається долею соціально незахищених дітей. Тому доброю традицією стало проведення такого заходу в стінах нашого навчального закладу.
На святі усі школярі отримали від організаторів приготовлені для них подарунки – шкільні портфелі та канцелярське приладдя.
У рамках заходу також відбулися показові виступи кращих спортсменів та представників художньої самодіяльності академії, демонстрація пожежно-рятувальної техніки навчальної пожежно-рятувальної частини АПБ, під час якої діти мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками: посидіти у кабінах автомобілів та «покермувати», одягнути бойовий одяг пожежника-рятувальника та «попрацювати» з пожежними рукавами. Також були організовані дитячі конкурси, за участь в яких усі діти отримали солодкі подарунки.
 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10