https://www.high-endrolex.com/10 Академію відвідала делегація з Німеччини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Академію відвідала делегація з Німеччини

13 серпня Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) відвідала делегація з Федеративної Республіки Німеччина.
До складу делегації входили: помічник депутата бундестагу Каріна Ейхорн та президент німецько-українського економічного пожежного товариства Фолькер Роденберг. Візит був організований при підтримці Черкаського державного технологічного університету.
Під час візиту була проведена ознайомча екскурсія територією академії. Гості відвідали музей та спостерігали за тренуванням збірної команди АПБ з пожежно-прикладного спорту. Іноземні делегати високо оцінили матеріальну базу навчального закладу.
Під час зустрічі з т.в.о. ректора генерал-майором с.ц.з. Василем Андрієнком були обговорені можливі напрями співпраці академії з німецько-українським економічним пожежним товариством. Для детального визначення напрямів подальшої співпраці був підготовлений договір.
Основним видом діяльності товариства, яке представляв пан Роденберг є виробництво продукції спрямованої на профілактику виникнення пожеж на об’єктах підвищеної небезпеки. В діяльності товариства беруть участь біля семидесяти підприємств протипожежного спрямування та три вищих навчальних заклади Німеччини технічного напряму. Таке представництво може забезпечити плідну співпрацю як в науковому так і в практичному напрямі.

ВНР та МС,
Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10