https://www.high-endrolex.com/10 Проведення вихідного дня першокурсниками | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Проведення вихідного дня першокурсниками

Першокурсники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля в період табірного збору мають змогу не лише освоювати ази нелегкої професії рятувальника, а й активно проводити вихідний день.
Для першокурсників був проведений лекторій на тему: «Історія виникнення Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля». Наш навчальний заклад пройшов тернистий шлях від училища до академії і заслужено відповідає своїй назві «АПБ імені Героїв Чорнобиля». Тому для академії важливо, щоб її вихованці зберігали та передавали традиції навчального закладу, накопичені впродовж не одного десятиріччя, наступним поколінням.
Окрім навчання, в академії особливу увагу приділяють спорту. Одним з популярних видів являється футбол. Вихованці академії розвивали свої навики на футбольному полі. Кращі гравці в майбутньому зможуть стати гідними представниками команди академії з міні-футболу.
Основним завданням для навчального закладу є не лише виховати майбутнього рятувальника, а й особистість зі своїми поглядами на життя та любов’ю до спорту.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10