https://www.high-endrolex.com/10 Турнір з пляжного волейболу на кубок Асоціації «Альфа» за участю збірної команди академії | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Турнір з пляжного волейболу на кубок Асоціації «Альфа» за участю збірної команди академії

17 серпня в місті Києві відбувся Чемпіонат з пляжного волейболу на кубок міжнародної асоціації ветеранів підрозділів «Альфа». Змагання проходили на території спортивного комплексу «Olmeca plage».
Організаторами Турніру виступили Міжнародна Асоціація ветеранів підрозділів антитерору "Альфа" та Київська міська спортивна федерація з пляжного і класичного волейболу.
У змаганнях приймали участь 10 команд: Центральне управління Служби безпеки України, Антитерористичний центр Служби безпеки України, Центр спеціальних операцій «А» Служби безпеки України, Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України в м. Києві, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Національна академія внутрішніх справ, Міністерство доходів і зборів України, Внутрішні війська МВС України, Асоціація «Альфа», Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області.
Команду ДСНС України представляла збірна команда з волейболу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси). До складу команди входили курсанти: Вадим Дьомінов (3 курс ФПРД), Віталій Коваль (3 курс ФПРД), Назар Трохимнюк (3 курс ФППД), Олександр Романенко (5 курс ФЦЗ та ЗД), тренер команди - доцент КС та ФП Наталія Калашник.
За підсумками змагань команда Державної служби України з надзвичайних ситуацій посіла 2-ге місце а переможцем стала команда Управління СБУ в Хмельницькій області.


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10