https://www.high-endrolex.com/10 Зустріч з першокурсниками | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Зустріч з першокурсниками

15 серпня в центрі культури та дозвілля Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) відбулася зустріч керівного складу навчального закладу на чолі з т.в.о. ректора генерал-майором служби цивільного захисту Василем Андрієнком з першокурсниками та їх батьками.
На підставі Правил прийому до вищого навчального закладу - Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля - у 2013 році наказом ректора №87 від 15.08.2013 року по особовому складу були зараховані на службу у якості курсантів першого курсу 178 осіб.
Навчальний заклад пишається своїми випускниками. Тут виховали 24 генерали, деякі з них очолюють підрозділи обласних управлінь ДСНС України. Знання, які отримають майбутні офіцери в стінах академії, дають можливість працювати в широкому полі діяльності і в різних сферах.
Василь Миколайович розповів про умови та навчання курсантів академії, можливості розвитку їх наукових, спортивних і творчих талантів, про введення нових спеціальностей.
Академія на даний час посилено готується до навчального року, завершуючи ремонти у навчальних кабінетах, лекційних залах тощо. Проводиться капітальний ремонт у курсантському гуртожитку та повна реконструкція курсантської їдальні. Василь Андрієнко запевнив батьків майбутніх першокурсників, що для отримання якісної освіти академія має всі умови, починаючи від матеріально-технічної бази і закінчуючи досвідченим професорсько-викладацьким складом.
По завершенню зібрання першокурсники зустрілися з представниками керівного складу своїх факультетів та курсів. Після проходження двотижневого табірного збору, що дасть змогу адаптуватися до розпорядку дня академії та несення служби, вони продовжать навчання на першому курсі.


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10