https://www.high-endrolex.com/10 3-є місце на Кубку ФСТ «Динамо» України з міні-футболу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

3-є місце на Кубку ФСТ «Динамо» України з міні-футболу

З 15 по 16 серпня в місті Житомир у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Динамо» відбувся турнір з мініфутболу в групі «Центр». В змаганнях брали участь збірні команди з Вінницької, Київської, Житомирської, Хмельницької, Черкаської областей та Київської міської організації ФСТ «Динамо», загальною кількістю 63 спортсмени.
Команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) представляла Черкаську область. До складу команди увійшли курсанти 5 курсу факультету цивільного захисту та забезпечення діяльності Віталій Тусь, Ігорь Жук та Ярослав Магльований, курсанти 4 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності Ярослав Петренко і Віктор Тихонюк, співробітники академії підполковники с.ц.з. Костянтин Григоренко, Юрій Лісняк та капітан с.ц.з. Роман Сухостат.
Першу гру наша команда програла команді Хмельницької області з рахунком 0:2.
Другий матч відбувся з командою Вінницької області з рахунком 2:1 на нашу користь. Голи, що принесли нам перемогу, забив Віктор Тихонюк.
У грі за третє місце з командою Київської області команда академії перемогла з рахунком 7:3. Голи забили: Віталій Тусь, Ігорь Жук і Ярослав Петренко.

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10