https://www.high-endrolex.com/10 Проведення розважально - інтелектуальної гри «Брейн-ринг» у Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2011
ВПУ ЛДУ БЖД

Проведення розважально - інтелектуальної гри «Брейн-ринг» у Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту.

 Аби урізноманітнити навчально-виховний процес та презентувати свою педагогічну майстерність, викладачі нашого училища застосовують  індивідуальні методичні розробки та напрацювання, впроваджують новітні технології, орієнтовані на підвищення рівня засвоєння вивченого матеріалу курсантами та студентами, що сприяє ефективності навчально-виховного процесу.

31 жовтня, з метою перевірки засвоєння вивченого матеріалу з дисципліни «Газодимозахисна служба», викладачами циклу ПТ та АРО було організовано та проведено розважально-інтелектуальну гру «Брейн-ринг». Учасниками дійства стали дві команди з числа груп першокурсників «Вогнеборці» та «Рятівники». Команди завчасно готувались до гри, кожна підготувала власну емблему та девіз. В ході «Брейн-рингу» учасники намагались проявити свої інтелектуальні здібності та неабияку ерудицію у наданні правильних відповідей на питання з пройдених дисциплін. Своїми набутими знаннями команди чесно виборювали перемогу. Інтелектуальна гра викликала захоплення як в учасників так і у глядачів та вболівальників.

Кожне змагання передбачає переможців. То ж переможцями виявилася команда «Вогнеборці», яка з відривом у п’ять балів випередила команду «Рятівників». Призерам та учасникам гри вручили солодкі подарунки та грамоти училища.  

 Як показує практика, проведення подібних заходів відображає професійний ріст викладачів, володіння ними сучасними інтерактивними технологіями навчання, стимулює курсантів, студентів та слухачів до роботи над собою, над  поглибленим вивченням спеціальних дисциплін.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10