https://www.high-endrolex.com/10 Чітка робота господарчої ділянки університету працює на якісний навчально-виховний процес НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2011
НУЦЗУ

Чітка робота господарчої ділянки університету працює на якісний навчально-виховний процес НУЦЗУ

Їх робота інколи і не помітна, але вкрай важлива і необхідна. Цілодобово працює великий господарчий механізм із точністю швейцарського годинника. Тому великій родині університету у «нашому робочому домі» тепло, світло, на столі  смачно, а у коморах не порожньо. За цим пильнують 120 дбайливих людей: слюсарі, водії, механіки, прибиральниці, кухарі, малярі, ремонтні бригади, модельєри-технологи, швачки. Працює їдальня, автотехкомплекс і ательє. Частиною цього «скарбу» управляє підполковник Віталій Уманець – начальник відділу експлуатації основного фонду та поточного ремонту університету. Віталій Васильович ознайомив прес-службу із невеликою частиною документів щодо діяльності його підрозділу. Вражає. Перелік робіт, які були виконані на 1 листопада упродовж 2011 року, не умістилися на 20 сторінках  формату А-4. А буквально – кожен рядок уміщує чітку невелику інформацію із датою, місцем і специфікою робіт. Ось тільки дещо із документальних нотатків керівника-господарника:
 Каналізаційна мережа – прочистка, вул. Баварська,7.
Зимовий сад – улаштування панелей, вул. Баварська,7.
Приміщення в спорудах КЕВ, їдальні, зимового саду, казарми №2 та 3 – малярно-штукатурні роботи, улаштування вимикачу та вентиляційної сітки, вул. Баварська,7.
Приміщення на 2-ому поверсі санчастини – малярно-штукатурні та електромонтажні роботи, вул. Баварська,7
Приміщення санчастини, клубу, КЕВ, парк, склад – електромонтажні роботи, вул. Баварська,7
Котельня бази ГДЗС – малярно-штукатурні та електромонтажні роботи, вул. Баварська,7.
Приміщення та територія санчастини, КЕВ, їдальні, казарми №1 та 2, штабу – виготовлення сходів, задувка піною віконні та дверні блоки, улаштування скла та замків, вул. Баварська,7.
Приміщення учбового корпусу №1 та 2, КЕВ, зимовий сад – улаштування     покриття підлоги, малярні роботи, вул. Баварська,7.
Приміщення казарми №1 та 2, учбового корпусу №1 – улаштування підвісної стелі, вул. Баварська,7.
Приміщення казарми №1, КЕВ, санчастини, учбового корпусу №1 – улаштування сифонів, вентиляційних решіток, дверних петель, шпатльовка стін, вул. Баварська,7.
Вмивальна кімната на 1-ому поверсі казарми №1 – сантехнічні роботи, улаштування плитки, малярно-штукатурні роботи, вул. Баварська,7.
Приміщення казарми №1 та 2-ий поверх гуртожитку – монтаж системи опалення, електромонтажні роботи, монтаж віконного блоку, наклеювання шпалер, вул. Баварська,7.
Приміщення гуртожитку та вмивальна кімната на 1-ому поверсі казарми №1 – штукатурні та гідроізоляційні роботи, вул. Баварська,7.
Приміщення казарми №2, учбового корпусу №1 – малярно-штукатурні роботи, вул. Баварська,7.
Лазня – улаштування системи опалення, вул. Баварська,7.
Приміщення учбового корпусу №1,2, КПП, їдальні, санчастини та штабу – електромонтажні роботи, вул. Баварська,7.
Приміщення бази ГДЗС, учбового корпусу №1,3, казарми №2, щитова – електромонтажні та сантехнічні роботи, виготовлення дверного блоку, вул. Баварська,7. і т.д і т.п.
 
Це, можливо, читати не цікаво. Але… Погодьтесь, зручно йти чистими сходами, приємно працювати узимку в теплі, у світлих лекційних залах «гризти граніт науки», а на стелях бачити нові люстри, я не плями від дощу. Дякуємо Вам, дбайливі люди.
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10