https://www.high-endrolex.com/10 Національний виш МНС отримав Диплом переможця конкурсу «Освіта Слобожанщини - 2012» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.10.2011
НУЦЗУ

Національний виш МНС отримав Диплом переможця конкурсу «Освіта Слобожанщини - 2012»

Освітянська виставка щодо діяльності вишів Слобожанщини щойно пройшла у першій столиці. Упродовж трьох днів сотні майбутніх абітурієнтів відвідували  експозиційні намети. Національний університет цивільного захисту України представив свої досягнення та вичерпну інформацію про умови вступу до навчального закладу. Старанність та діловий підхід працівників університету щодо упорядкування виставкового комплексу НУЦЗУ не залишився не поміченим організаторами.
Головним завданням масштабної виставки є максимально ознайомити майбутніх абітурієнтів та їх батьків з учбовими закладами будь-якого рівня акредитації, дати можливість отримати вичерпну інформацію про той чи інший навчальний заклад, умови вступу та навчання у ньому. Також гості заходу мали можливість пройти профорієнтаційні тестування.
За підсумками проведення заходу НУЦЗУ отримав Диплом переможця конкурсу за кращий виставковий стенд «Освіта Слобожанщини – 2012».
У виставці  взяли  участь навчальні заклади Харківщини всіх рівнів акредитації та форм власності, історико-культурні центри, професійно-технічні учбові заклади, науково-орієнтовані та авторські школи, професійні курси тощо. Цей соціально значущий проект було започатковано у 2004 році і підтримується Головним управлінням освіти і науки Харківської облдержадміністрації.
 
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10