https://www.high-endrolex.com/10 Вихованці соціально-психологічного факультету НУЦЗУ візьмуть участь у конкурсі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.10.2011
НУЦЗУ

Вихованці соціально-психологічного факультету НУЦЗУ візьмуть участь у конкурсі

Рятувальники міркують про патріотизм українця і пишуть про майбутнє і сьогодення молоді, зауважив Андрій Станіславович.  МОН України продовжує конкурс творчих робіт  «Я пишаюсь тим, що я українець!»
Представники з усіх 27 регіонів України  мають на меті продемонструвати рівень вільного мислення та креативність усіх учасників. Курсанти та студенти НУЦЗУ – учасники конкурсу – висловлюють одну думку у тому, що добре, коли незалежно від того, хто стане переможцем, усі висловлять у своїх творах  бажання самостійно мислити і зможуть продемонструвати  творчі концепції розвитку нашої держави або її окремих галузей. У цьому навчальному році конкурс продовжить традиції соціально-просвітницького заходу МОН України. Вітаючи талановиту молодь у минулому навчальному році – учасників тогорічного конкурсу – міністр освіти і науки, молоді та спорту ДмитроТабачник зауважив, що проведення цього конкурсу говорить про надзвичайно високий рівень підготовки наймолодших громадян України, освіченості й бажання працювати.
Організаційний комітет конкурсу вже отримав понад 400 проектів із всіх регіонів України. Прийом робіт триває. До фінального етапу потрапить  27 найталановитіших учасників. Молодь України заслуговує на повагу. І варто пишатися тим, що  ми українці.  Якщо справді це відчувати, це легко довести у творчих проектах. А у  щирості української молоді сумніватися не варто.
 Бажаємо вихованцям НУЦЗУ плідної праці і творчих перемог!
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10