https://www.high-endrolex.com/10 Інвентаризація та облік – запорука збереження матеріальних цінностей | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2011
НУЦЗУ

Інвентаризація та облік – запорука збереження матеріальних цінностей

Вже тринадцятий рік поспіль працюють вимоги Державного документа від 30.10.1998 р. № 90 „Про затвердження Інструкції з інвентаризації матеріальних цінностей, розрахунків та інших статей балансу бюджетних установ” за правилами якого діють спеціально призначені комісії. Інвентаризаційна кампанія проводиться  з метою посилення контролю за зберіганням, обліком та витрачанням необоротних активів, товарно-матеріальних цінностей, цінних подарунків, дорогоцінних металів, що містяться у приладах та обладнанні, розрахунків та інших статей балансу. Усі «скарби» навчального закладу  перерахують і заактують члени комісії  до 25 листопада. Головою комісії з проведення інвентаризації призначено полковника служби цз Коврегіна Володимира Володимировича, першого проректора.
У період з 1 до 25 листопада,  з метою якісного проведення інвентаризації, видача матеріальних цінностей зі складів, оформлення прибутково-видаткових документів, а також передача матеріальних цінностей не проводиться.
 
Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10