https://www.high-endrolex.com/10 Начальник медичної служби НУЦЗУ Юрій Приходько візьме участь у Міжнародних навчаннях з безпечної евакуації, які пройдуть у Львові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.10.2011
НУЦЗУ

Начальник медичної служби НУЦЗУ Юрій Приходько візьме участь у Міжнародних навчаннях з безпечної евакуації, які пройдуть у Львові

Із 2 до 4 листопада у Львові відбудуться міжнародні навчання Українських та Польських рятувальників за ініціативи Головної школи державної пожежної охорони Республіки Польща. Рятувальники МНС та МВС України, пожежної охорони Республіки Польща, екстрених служб, стюарди, адміністрації стадіону та готелю відпрацюють сумісні дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій та рятування людей за наслідками групових порушень на території футбольного стадіону, пожежі у готельному комплексі з подальшою евакуацією потерпілих з наданням медичної та психологічної допомоги.
Повномасштабні евакуаційні навчання проводитимуться у рамках спільного українсько-польського проекту розвитку «Добре управління – координація дій захисту населення на території української міської агломерації – безпечна евакуація».
У навчаннях візьмуть участь курсанти НУЦЗУ, працівники і начальники підрозділів університету. Метою навчань є підвищення рівня готовності та взаємодії органів управління та чергових сил служб цивільного захисту до реагування у разі виникнення надзвичайних подій, пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей.
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10