https://www.high-endrolex.com/10 Представники ЛДУ БЖД МНС відвідали країни Європи із благодійною місією | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2011
ЛДУ БЖД

Представники ЛДУ БЖД МНС відвідали країни Європи із благодійною місією


Хоровий колектив Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України «Гаудеамус», на чолі з проректором Юрієм Павлюком, відвідав з благодійною місією низку Європейських країн.
Протягом двох тижнів представники Українського навчального закладу відвідали та виступили у Будапешті, Венеції, Римі та Фрайбурзі. Зокрема, курсанти відвідали Ватикан, а також виступили в українській церкві для наших співвітчизників.
У Німецькому місті Фрайбурзі колектив навчального закладу взяв участь у Міжнародному фестивалі. Також пройшов VI Міжнародний з’їзд міст-побратимів Фрайбурга. У заходах взяли участь представники США, Іспанії, Японії, Великобританії, Франції, Італії, Ізраїлю, України та Німеччини. Візит став доброю нагодою для поглиблення дружніх стосунків, культурних обмінів між цими державами та Україною.
Також, представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС ознайомились з пожежно-рятувальною службою Німеччини, Італії, Угорщини та Польщі, відвідали пожежні частини.



Прес-служба ЛДУ БЖД МН

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10