https://www.high-endrolex.com/10 Школярам розповіли про особисту безпеку | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2011
ЛДУ БЖД

Школярам розповіли про особисту безпеку

 В рамках проведення профорієнтаційної роботи Львівський державний університет безпеки життєдіяльності відвідали школярі. Вони ознайомились із навчальною та науковою базою університету, побували в музеї історії, відвідали навчальну пожежно-рятувальну частину. Також для них провели заняття з питань особистої безпеки.
Викладачі, курсанти та студенти навчального закладу від початку навчального року опікуються безпекою дітей. Для школярів проводять цікаві та пізнавальні заняття, демонструють навчальні фільми та сюжети про роботу рятувальників, знайомлять з пожежно-рятувальною технікою, навчають правильно діяти в екстремальних ситуаціях та виховують правову культуру з питань безпеки життєдіяльності. Основний акцент роблять на те, що безпека людини в першу чергу залежить від її особистих дій, фізичних, психологічних можливостей, а головне, досвіду й умінь. В комплексі така робота озброїть дітей елементарними знаннями з питань безпеки життєдіяльності, зведе до мінімуму загибель та травмування під час реальної надзвичайної ситуації. Практична ж частина допоможе психологічно адаптуватися до дій в екстремальних умовах.

 \



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10