https://www.high-endrolex.com/10 Новини з табору. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2011
НУЦЗУ

Новини з табору.

 Завдяки зусиллям ради самоврядування курсів на навчальному полігоні продовжується активна спортивна та культурно-масова робота.
У суботу та неділю фізоргами курсів було організовано спортивне свято. В програмі свята: крос 5000 м., змагання з міні-футболу та волейболу між навчальними групами курсів на першість табірного збору. Перше місце поділили між собою факультети оперативно-рятувальних сил та пожежної безпеки з середнім результатом 17,5 хв. Друге місце зайняв факультет цивільного захисту з середнім результатом 19,06 хв. В індивідуальній першості з кросу на 5000 метрів перемогли курсанти факультету оперативно-рятувальних сил, а саме : Токаренко Владислав – 15,24 хв. , Рудчик Олексій – 15,35 хв. та Подгорецький Костянтин – 15,51 хв.
У неділю було організовано відвідування особовим складом курсів краєзнавчого музею та картинної галереї  м. Чугуєва, після чого відбувся розважальний концерт художньої самодіяльності курсів, на якому курсанти мали змогу показати таланти своїм товаришам. Кожен з присутніх отримав масу задоволення та позитивних емоцій.
Планується проведення змагання з підтягування та інших культурних й спортивних заходів, чекайте новин…

Рада самоврядування 1-х курсів

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10