https://www.high-endrolex.com/10 Випуск слухачів заочного та дистанційного навчання Національного університету цивільного захисту України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.05.2011
НУЦЗУ

Випуск слухачів заочного та дистанційного навчання Національного університету цивільного захисту України

28-го травня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся випуск слухачів заочного та дистанційного навчання. Працівники практичних підрозділів МНС пройшли повний курс навчання та отримали вищу спеціальну освіту з урахуванням специфіки комплектування підрозділів МНС України. Сьогодні випускники заочного навчання працюють у багатьох регіонах України та за його межами. Серед них є ті, хто згодом обійняв керівні посади, - Герой Радянського Союзу, в минулому - заступник начальника Управління пожежної охорони Білгородської області Мочалін М.Г., Кавалер ордена “За мужність”, перший заступник начальника ГУ МНС України в Харківській області полковник служби цивільного захисту Волобуєв О.В., заступник начальника ГУ МНС України в Харківській області полковник служби цивільного захисту Калітієвський М.М., заступник начальника Управління МНСУ в Кіровоградській області підполковник служби ЦЗ Володимир Водолазький, заступник начальника ГУ МНСУв Луганській області полковник служби ЦЗ Костянтин Мацюрак та інші. Заочно також навчаються громадяни Росії та Республіки Азербайджан.
У цьому році випускниками стали 606 слухачів. Серед них - 15 випускників Республіки Азербайджан поповнять лави пожежної охорони МНС рідної держави. «Важкувато було опановувати складні науки з теорії із-за мовних труднощів. – говорить майор внутрішньої служби Мірога Байрамов. – Але викладачі з розумінням ставились до наших проблем. За це їм особлива подяка. Ґрунтовний слід залишать по собі тактичні навчання з проведення аварійно-рятувальних робіт, комп’ютерні тренажери з відпрацювання практичних навичок щодо ліквідації надзвичайних ситуацій при виникненні пожежі тощо. Від усіх випускників хочу висловити велику подяку керівництву навчального закладу та керівництву пожежної охорони МНС Республіки Азербайджан за наданий шанс отримати пожежну освіту в Україні, у провідному навчальному закладі МНС. Дякуючи долі, ми не тільки отримали якісні знання, але й ознайомились із національними традиціями українського народу».
Слід зазначити, що в цьому році дипломи з відзнакою отримали 7 випускників із різних регіонів України.
Вітаємо їх із завершенням навчання та бажаємо їм реалізувати отримані знання у практичній діяльності в підрозділах на користь України та Республіки Азербайджан.

Вікторія Коленко, прес-служба університету, фото - Ігоря Котова 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10