https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти ЛДУ БЖД МНС перевірили протипожежний стан «Львівської пивоварні» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.05.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти ЛДУ БЖД МНС перевірили протипожежний стан «Львівської пивоварні»

Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС закріплювали свої теоретичні знання на практиці. Практичне заняття на «Львівській пивоварні» організоване кафедрами наглядово-профілактичної діяльності та управління, правового забезпечення та дізнання. На заняті курсанти вчилися перевіряти великі виробничі об’єкти на предмет дотримання вимог пожежної безпеки. Курсанти ознайомились із технологічним процесом на підприємстві та провели пожежно-технічне обстеження. Також присвятили увагу питанням охорони праці та безпеки на виробництві.
Професор кафедри управління, правового забезпечення та дізнання Олег Міллер розповів, що навчальний заклад тривалий час співпрацює із адміністрацією пивоварні, навчаючи персонал основним вимогам безпеки на виробництві. В свою чергу керівництво підприємства дозволяє проводити на їхній території практичні заняття з курсантами. Майбутні рятувальники знайомляться з технологічними процесами, практично вивчають вимоги пожежної безпеки на подібних об'єктах тощо.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10