https://www.high-endrolex.com/10 Спортивний калейдоскоп | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Спортивний калейдоскоп

    Початок травня видався насиченим на спортивні досягнення для спортсменів з числа працівників, курсантів та студентів Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси).
    7-9 травня в м. Севастополі майор служби цивільного захисту Ігор Приходько став чемпіоном у ваговій категорії до 84 кг на змаганнях другої частини Чемпіонату України з кікбоксінгу в розділі лай-контакт.
    8 травня в м. Умані на Чемпіонаті Черкаської області з легкої атлетики старший лейтенант служби цивільного захисту Олексій Гордієнко став чемпіоном у метанні списа, диска, штовханні ядра та стрибках у висоту, курсант п’ятого курсу Юлія Олішевська виборола перше місце у бігу на дистанції 400 метрів, курсант другого курсу Фарход Іргашев – перше місце у бігу на дистанції 1500 метрів, курсант другого курсу Сергій Яцура – перше місце у бігу на дистанції 100 метрів. У метанні списа друге місце посіли курсант третього курсу АПБ Олена Кочан, а третє – курсант другого курсу Володимир Краштопук.
    9-10 травня в м. Щастя Луганської області курсант другого курсу АПБ Марія Великоцька виборола в особистому заліку восьме місце серед юніорів та перше загальнокомандне місце на відкритому Чемпіонаті України з триатлону на спринтерській дистанції та на Чемпіонаті України в естафеті мікс.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10