https://www.high-endrolex.com/10 До Дня Перемоги та 15-ї річниці МНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

До Дня Перемоги та 15-ї річниці МНС України

    Творча група у складі десяти курсантів та студентів – учасників художньої самодіяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) взяла участь у ІІ Фестивалі героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту МНС України, членів їхніх сімей та ветеранів і пенсіонерів МНС, присвяченому Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років та 15-й річниці Міністерства надзвичайних ситуацій України.
    Фестиваль проходив 4-5 травня в Обласній філармонії м. Чернігів та був організований з метою розвитку культурно-освітньої і мистецької роботи, зміцнення авторитету МНС у державі та пропаганди героїчної служби рятувальників Управлінням соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення МНС України спільно з Управлінням МНС України в Чернігівській області.
    У Фестивалі взяли участь 29 колективів художньої самодіяльності підрозділів (у тому числі й навчальних закладів) МНС України, які демонстрували свої творчі здібності у таких номінаціях як «вокал», «авторська пісня», «вокально-інструментальний ансамбль» та «літературно-музична композиція».
    Колектив АПБ, який очолив художній керівник відділу культурно-масової роботи АПБ Анатолій Ілляшенко, мав успіх у глядачів. Андрій Суботін (курсант 2 курсу) став переможцем та отримав звання лауреата фестивалю у «вокалі». Ще семеро членів колективу отримали Подяки від Управління соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення МНС України – солісти Ірина Лубякова (курсант 1 курсу) та Максим Голота (курсант 5 курсу), а також члени вокально-інструментального ансамблю «Грані» Віталій Нетесаний (курсант 3 курсу), Олександр Міроненко (курсант 2 курсу), Євген Удовенко (курсант 3 курсу), Максим Сокол (курсант 2 курсу) та Олександр Гайдамаченко (студент 1 курсу).

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10