https://www.high-endrolex.com/10 Футбол – улюблена гра справжніх чоловіків! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Футбол – улюблена гра справжніх чоловіків!

    Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) стала переможцем Чемпіонату з футболу серед підрозділів силових структур Черкащини, який проводила Черкаська обласна Рада ФСТ України «Динамо».
    Змагання проходили на футбольному полі зі штучним покриттям Академії пожежної безпеки з 20 по 22 квітня. Участь у змаганнях взяли 12 команд, які були поділені на чотири підгрупи (по три команди у кожній). Дві кращих команди кожної підгрупи провели матчі у чверті фіналу.
    Господарі змагань – Академія пожежної безпеки виставила для участі у Чемпіонаті дві команди: «Рятівник-1» – у складі офіцерів (працівників навчального закладу), «Рятівник-2» – у складі курсантів та студентів.
    «Рятівник-1» виборов перше місце у своїй підгрупі, виграв у команді ДАІ з рахунком 2:0 у чверті фіналу та провів яскраву гру з командою УМНС України в Черкаській області у півфіналі, перемігши побратимів-рятувальників з рахунком 6:0. Проте у фіналі на футболістів АПБ чекав більш сильний суперник – команда «Оршанець» Навчального центру молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України (смт. Оршанець). Цю команду рятувальники академії змогли перемогти лише по пенальті (основний час завершився з рахунком 2:2).
    Таким чином, за результатами Чемпіонату друге місце посіли прикордонники, третє – рятувальники з УМНС України в Черкаській області.

На фото: моменти Чемпіонату; члени команди «Рятівник-1» (зліва направо у верхньому ряду – капітан с.ц.з. Олег Грінько (гравець), підполковник с.ц.з. Валентин Бардіс (тренер), підполковник с.ц.з. Костянтин Григоренко (воротар), капітан с.ц.з. Сергій Руденко (гравець); у нижньому ряду – старший лейтенант с.ц.з. Роман Сухостат (гравець, капітан команди), Юрій Лісняк (гравець)).


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10