https://www.high-endrolex.com/10 День Великої Перемоги | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

День Великої Перемоги

    Особовий склад Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) взяв участь у загальноміських заходах, які пройшли у Черкасах з нагоди 66-ї річниці з Дня Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
    Святкування розпочалося з урочистого мітингу на Соборній площі, на якому жителів Черкащини привітали представники владних кіл області й міста. Після мітингу колони курсантів АПБ, учнів загальноосвітніх шкіл міста та солдат військової частини, яка дислокується в Черкасах, пройшли урочистим маршем центральною площею та вулицями міста до Пагорба Слави.
    Загалом цього дня участь у святкуванні Дня Перемоги взяли близько 80 тисяч черкасців.  Після вшанування пам’яті загиблих у роки Великої Вітчизняної війни на Пагорбі Слави відбулося багато святково-розважальних заходів у парках, скверах та дворах житлових будинків (де відбулися започатковані минулого року «сусідські обіди»). Завершився день святковим феєрверком.



 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10