https://www.high-endrolex.com/10 Найкмітливіша та найвеселіша талановита молодь Національного університету цивільного захисту України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2011
НУЦЗУ

Найкмітливіша та найвеселіша талановита молодь Національного університету цивільного захисту України

21-го квітня у кіноконцертній залі «Україна» відбулася фінальна гра Харківської відкритої міської молодіжної ліги КВН. Приємно зазначити, що серед найсильніших команд КВН, що дійшли до головної гри сезону, була команда Національного університету цивільного захисту України „По форме”. Хотілося б нагадати, що на початку сезону, який мав назву «Сезон друзів», було зареєстровано близько 70 команд з різних вищих навчальних закладів міст та навіть з інших країн СНД, але до фіналу дійшли 8 найвеселіших та найкмітливіших колективів. Це - представники Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського „ХАІ”, Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна, Національного технічного університету «ХПІ», Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого, Харківського національного технічного університету сільського господарства.
Команда КВН «По форме» достойно представила рідний навчальний заклад, змусивши «попереживати» своїх конкурентів, трішки не вистачило нашим гравцям для того, щоб стати чемпіонами. І, як результат, - почесне друге місце. Збірна університету була нагороджена Дипломом від міського голови та кубком фіналістів.
Вітаємо нашу збірну команду та бажаємо їй подальших успіхів!


 

Прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10