https://www.high-endrolex.com/10 «Рятівник» – краща футбольна команда серед команд вищих навчальних закладів Черкащини! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

«Рятівник» – краща футбольна команда серед команд вищих навчальних закладів Черкащини!

    Футбольна команда «Рятівник» Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) стала переможцем Чемпіонату з футболу серед вищих навчальних закладів Черкаської області.
    Змагання проходили 8-9 квітня на стадіоні Черкаського державного технологічного університету.
    Участь у змаганнях взяли шість команд: Академії пожежної безпеки (АПБ), Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького (ЧНУ), Черкаського державного технологічного університету (ЧДТУ), Черкаського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України (ЧІБС), Східноєвропейського університету економіки і менеджменту (СУЕМ) та Уманського національного університету садівництва (УНУС).
    Змагання проходили у два етапи. На першому етапі команда АПБ виграла у команди ЧІБС з рахунком 2:1 та зіграла в нічию з рахунком 1:1 з командою УНУС, а команда УНУС виграла у команди ЧІБС з рахунком 3:0.
    У півфіналі, де грали чотири кращих команди, «Рятівник» виграв у команди ЧНУ з рахунком 2:0 і вийшов у фінал. У другому півфіналі команда ЧДТУ зіграла в нічию в основній частині матчу з рахунком 1:1 з командою УНУС та програла по пенальті. За третє і четверте місця боротьбу вели команди ЧДТУ та ЧНУ. Виграла з рахунком 2:1 та посіла третє місце команда Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.
А команда Академії пожежної безпеки у фінальній грі перемогла по пенальті команду Уманського національного університету садівництва (основний рахунок в основній частині фінального матчу був рівним – 1:1) та виграла путівку на зональні змагання з футболу, які пройдуть з 4 по 10 травня в м. Ірпіні у рамках Десятої літньої універсіади України. «Рятівник» буде представляти Черкаську область у першій групі. Всього ж команди гратимуть у чотирьох групах. До першої групи також входять футбольні команди АР Крим, м. Києва, Київської, Кіровоградської та Житомирської областей.
    Дві найкращі команди кожної групи увійдуть у фінальну частину змагань.
    Основний склад «Рятівника» – курсанти та студенти 1-4 курсів Академії пожежної безпеки, воротар – курсант 2 курсу Ярослав Магльований, старший тренер команди – викладач відділу пожежно-рятувальної підготовки Центру практичного навчання АПБ підполковник служби цивільного захисту Валентин Бардіс.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10