https://www.high-endrolex.com/10 З ТУРБОТОЮ ПРО ДІТЕЙ–СИРІТ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

З ТУРБОТОЮ ПРО ДІТЕЙ–СИРІТ

    Мине зовсім небагато часу, і через лічені дні ми перегорнемо останню сторінку 2010 року. Для малечі починається найочікуваніша пора, адже новорічні свята – час здійснення мрій.

    Та, на жаль, не для всіх дітей ці святкові дні зігріті батьківським теплом і турботою. Члени курсантського самоврядування факультету пожежно-профілактичної діяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) вирішили напередодні свята Святого Миколая привітати мешканців Черкаського дитячого будинку. Їх ініціативу підтримали інші курсанти та керівництво факультету й очільники навчального закладу. Тож 14 грудня до дитячого будинку з привітаннями та яскравими подарунками завітав справжній «Святий Миколай» у супроводі помічників – курсантів і працівників факультету пожежно-профілактичної діяльності АПБ.

    Малята ж віддячили щедрому святому новорічними піснями та віршами, але найбільш зворушлива подяка сяяла в їх очах…
    Напередодні святкових днів варто згадати, що кожен із нас може стати, хоч не надовго, помічником Святого Миколая, поділитися своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з тими, хто їх найбільш потребує, та допомогти їм відчути радість новорічно-різдвяних свят!


 

 

Ірина Журбинська
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10