https://www.high-endrolex.com/10 СПОРТИВНІ МИТТЄВОСТІ ГРУДНЯ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

СПОРТИВНІ МИТТЄВОСТІ ГРУДНЯ

    10-18 грудня працівники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) взяли участь у змаганнях з шахів на першість навчального закладу.
    Звання кращого шахіста академії виборов начальник кафедри вищої математики та інформаційних технологій полковник служби цивільного захисту Ігор Частоколенко, на другому місці – доцент кафедри гуманітарних та соціальних наук Іван Дробінка, на третьому – професор кафедри хімії та процесів горіння Георгій Єлагін.
    17-18 грудня збірна з числа курсантів, студентів та працівників АПБ взяла участь в легкоатлетичних змаганнях «ХХІІ Меморіалу Героя Радянського Союзу професора Тканка О.В.», присвячених 67-й річниці визволення міста Черкаси від фашистських загарбників. Змагання проходили в легкоатлетичному манежі Черкаської СДЮСШОР. За перемогу в дев’яти видах змагань боролися п’ять збірних команд (100 спортсменів) з вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Черкащини та три збірні команди (101 спортсмен) з Кіровоградського національного технічного університету (КНТУ), Кіровоградського державного педагогічного університету (КДПУ) та Чернігівського національного університету. За підсумками Меморіалу були визначені і переможці Універсіади з легкої атлетики серед внз ІІІ-ІV рівнів акредитації Черкаської області.
    Збірна Академії пожежної безпеки у командному заліку виборола перше місце в естафеті 4х160 м серед чоловіків. В особистому заліку старший лейтенант служби цивільного захисту Олексій Гордієнко став чемпіоном у бігу з бар’єрами на дистанції 60 метрів та срібним призером змагань в стрибках у висоту; курсант п’ятого курсу Юлія Олішевська встановила рекорд змагань та стала чемпіоном у бігу на дистанціях 400 і 1000 метрів; курсант другого курсу Сергій Яцура виборов третє місце у бігу на дистанції 60 метрів та друге – на дистанції 200 метрів.
    У загальнокомандному заліку переможцем «ХХІІ Меморіалу Героя Радянського Союзу професора Тканка О.В.» стала збірна ЧНУ (Черкаського національного університету). Друге місце виборола збірна КНТУ, третє – КДПУ.
    Збірна АПБ посіла четверте місце на «ХХІІ Меморіалі Героя Радянського Союзу професора Тканка О.В.» та друге – на Універсіаді з легкої атлетики серед внз Черкащини ІІІ-ІV рівнів акредитації (перше місце – ЧНУ).


 

 

Світлана Єренкова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10