https://www.high-endrolex.com/10 БОЙОВІ БУДНІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

БОЙОВІ БУДНІ

    Курсанти, які перебували 11 грудня на добовому чергуванні в навчальній пожежно-рятувальній частині Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), взяли участь у гасінні пожежі, що сталася в обласному центрі в будинку, розташованому у провулку Смілянський.
    На місце пригоди виїхав підрозділ ПДПЧ-2 ГУ МНС України в Черкаській області та перше відділення АПБ у складі командира відділення курсанта 3 курсу Євгена Білика, курсантів 2 курсу Олексія Негеля, Руслана Шапошника, Дмитра Мартинчука, Андрія Суботіна та водія прапорщика служби цивільного захисту Сергія Калашника під керівництвом викладача-методиста старшого лейтенанта служби цивільного захисту Ігоря Федченка.
    Спільними зусиллями рятувальники швидко локалізували та ліквідували пожежу, осередок якої знаходився під покрівлею будинку, після чого курсанти виконали ряд робіт з розбору конструкцій постраждалого від вогню будинку та врятуванню матеріальних цінностей.


 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10