https://www.high-endrolex.com/10 «РАЗ ДОБРОМ ЗІГРІТЕ СЕРЦЕ ВІК НЕ ПРОХОЛОНЕ» (Тарас Шевченко) | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

«РАЗ ДОБРОМ ЗІГРІТЕ СЕРЦЕ ВІК НЕ ПРОХОЛОНЕ» (Тарас Шевченко)

    Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) спільно з Черкаською районною державною адміністрацією, Черкаською районною радою та громадськими організаціями Черкаського району взяла участь в організації та проведення заходів, що відбулися в Черкаському районі з нагоди Міжнародного Дня інвалідів.
    Протягом багатьох років працівники курсанти та студенти Академії пожежної безпеки беруть учать у проведенні різних благодійних акцій, опікуються дітьми-сиротами із підшефного дитячого будинку, розташованого у селі Кропивна Золотоніського району, та дітьми з обмеженими фізичними можливостями, які проживають у Черкаському районі.
    От і цього разу прийшли на зустріч до малечі з подарунками (м’якими іграшками та ласощами) та концертом, організованим силами учасників художньої самодіяльності навчального закладу. Користуючись нагодою, привітали дітей з наступаючим святом святого Миколая. А ті й самі потішили присутніх старанно підготовленими концертними номерами.



 

 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10