https://www.high-endrolex.com/10 У КОГО РУКИ НАЙСИЛЬНІШІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

У КОГО РУКИ НАЙСИЛЬНІШІ

    5 грудня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відбувся Чемпіонат з армреслінгу на першість навчального закладу.
    Учасники змагань (курсанти та студенти) боролися за звання найсильнішого у вагових категоріях до 70 кг, до 80 кг, до 90 кг та понад 90 кг. Участь у змаганнях взяли десять збірних команд курсів – по два спортсмени для кожної вагової категорії.
Переможцями у всіх вагових категоріях стали курсанти факультету пожежно-профілактичної діяльності, які є членами збірної академії з армреслінгу (тренер – заступник начальника 2 курсу ФППД старший лейтенант служби цивільного захисту Микола Лаврусенко). У ваговій категорії до 70 кг чемпіоном став курсант 2 курсу Руслан Муцалханов, у ваговій категорії до 80 кг – курсант 2 курсу Володимир Черниш, у ваговій категорії до 90 кг – курсант 4 курсу Богдан Копил, у ваговій категорії понад 90 кг – курсант 3 курсу Олександр Поперечний.
    Таким чином, у загальнокомандному заліку перше місце виборола збірна другого курсу ФППД, друге місце – збірна 3 курсу ФППД, третє місце – збірна 2 курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності.



 

 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10