https://www.high-endrolex.com/10 РЯТУВАЛЬНИКИ ЗНОВУ ПЕРЕМОГЛИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗНОВУ ПЕРЕМОГЛИ

    Третього грудня збірна Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) вдруге здобула звання чемпіона на щорічному Чемпіонаті обласної ради ФСТ України «Динамо» з рукопашного бою серед підрозділів силових структур Черкаської області. Це доволі значне спортивне досягнення, адже супротивниками вихованців академії були досвідчені борці, які виступають на подібних змаганнях протягом багатьох років.
    В особистому заліку кожен з п’яти членів збірної академії показав високі результати: студент 4 курсу Віталій Максимів виборов друге місце у ваговій категорії до 65 кг; молодший сержант с.ц.з. 4 курсу Віталій Самусенко знову став чемпіоном у ваговій категорії до 70 кг (це вже його четверта перемога на щорічних чемпіонатах облради ФСТ «Динамо»); курсант 2 курсу Андрій Тютюнник виборов чемпіонський титул у ваговій категорії до 75 кг; а новачок у команді – курсант 3 курсу Ігор Мартиросян (раніше займався вільною боротьбою, має перший розряд) – дебютував і виборов третє місце у ваговій категорії до 80 кг. Апофеозом чемпіонату став виступ тренера збірної академії з рукопашного бою, майстра спорту міжнародного класу з кікбоксингу, начальника психолого-тренувального комплексу АПБ майора с.ц.з. Ігоря Приходька. Він виступав у ваговій категорії 85+ кг і, звичайно ж, переміг усіх суперників.
    Друге місце у загальному заліку посіла збірна УМВС України в Черкаській області. Третє – збірна УСБУ в Черкаській області.


 

 

Світлана Єренкова
 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10