https://www.high-endrolex.com/10 ТЕПЕР БІЛЯ АПБ Є ВЛАСНА ЗУПИНКА | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ТЕПЕР БІЛЯ АПБ Є ВЛАСНА ЗУПИНКА

    Керівництво Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) дуже багато робить не лише для благоустрою території самого навчального закладу, а й прилеглої до неї території.

    В цьому напрямі раніше вже була проведена масштабна робота, про що свідчить і освітленість прилеглих до навчального закладу алей, композиції із зелених насаджень та квітів, які милують око усіх без виключення відвідувачів академії, створення своєрідного місця відпочинку із встановленням лавочок та фонтану, де в затишній атмосфері відпочивають думки та наповнюють позитивні емоції, заасфальтування частини міської дороги на виїзді з міста у напрямку сіл Черкаського району Геронимівка та Оршанець, обабіч якої розташована академія.

    Нещодавно за ініціативи та сприяння керівництва АПБ навпроти навчального закладу з’явилася власна обладнана зупинка, що дуже сподобалося не лише тим, хто навчається та працює у цих стінах, а й численним відвідувачам закладу, адже тепер, щоб завітати до академії не треба долати понад квартал відстані пішки.


 

 

Ірина Мельник
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10