https://www.high-endrolex.com/10 КУРСАНТИ ТА СТУДЕНТИ АПБ ВІДВІДАЛИ НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕНДРОПАРК “СОФІЇВКА” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

КУРСАНТИ ТА СТУДЕНТИ АПБ ВІДВІДАЛИ НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕНДРОПАРК “СОФІЇВКА”

    Команда-переможець вечора-відпочинку, який був організований для першокурсників Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля ще на початку жовтня, отримала від керівництва навчального закладу оригінальний подарунок – екскурсійну поїздку до Національного дендрологічного парку України “Софіївка” (м.Умань). До цікавої подорожі приєдналися організатори вечора та друзі переможців з факультетів пожежно-профілактичної діяльності і цивільного захисту та техногенної безпеки.

    Неповторну прогулянку мальовничою “Софіївкою”, яка не залишила байдужим жодного, провела екскурсовод Надія Володимирівна. Слухаючи її цікаву розповідь про історію заснування, особливості архітектури, культурні пам’ятки національного парку, історію палкого кохання графа Станіслава Потоцького та його дружини Софії, курсантська та студентська молодь ніби поринула в ті далекі часи. І це не дивно, адже осінні пейзажі та ландшафт парку не можуть не зачаровувати красою та величчю природи і творіння людських рук. Чудове поєднання каменю, води, рослинності, архітектурних і скульптурних композицій захоплює всіх відвідувачів парку.

    “Ми просили для себе великого та палкого кохання біля “Венери-купальщиці”, пили воду з “Джерела натхнення”, щоб мати його вдосталь, загадували бажання біля “Громового гроту”, – ділиться враженнями від поїздки молодь.
    Оригінальний презент від керівництва залишив курсантам та студентам безліч вражень та фотокартки на згадку.



 

 

Ірина Мельник
Фото Олени Борсук
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10