https://www.high-endrolex.com/10 СПОРТИВНА МОЗАЇКА ОСЕНІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

СПОРТИВНА МОЗАЇКА ОСЕНІ

    Початок та середина осені для спортсменів з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) виявилися доволі вдалими.
    У щорічних змаганнях з легкоатлетичного кросу “Слов’янський марафон”, які проходили наприкінці вересня у місті Переяславі-Хмельницькому, лейтенант служби цивільного захисту Микола Пелипенко на дистанції напівмарафону (понад 21 км) серед чоловіків виборов п’яте місце.

    Жовтень був ще більш щедрим на спортивні нагороди. Троє вихованців навчального закладу, які у складі збірної Черкаської області взяли участь у V літніх іграх України з кульової стрільби серед молоді, повернулися не лише із медалями, а й зі встановленим рекордом. До речі, змагання, що пройшли у славному місті Лева, відбулися за олімпійською програмою.
Студент першого курсу Сергій Куліш у цих іграх здобув дві золоті та одну бронзову нагороду. Перше золото Сергій виборов, виконавши вправу ГП-6 (60 пострілів із пневматичної гвинтівки стоячи на 10 метрів) з результатом 599 очок, чим, до речі, встановив одразу три рекорди України, а друге – вправу МГ-6 (120 пострілів із малокаліберної гвинтівки з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна на 50 метрів) з результатом 1167 очок. Бронзу С.Куліш здобув, вибивши 588 очки у вправі МГ-9 (60 пострілів із малокаліберної гвинтівки лежачи на 50 метрів).

    «Кошик із нагородами» поповнили і дівчата, здобувши одну золоту та дві срібні медалі в цих іграх. Золото у вправі МГ-5 (60 пострілів із малокаліберної гвинтівки з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна на 50 метрів) з результатом 583 очки та срібло у вправі ГП-4 (40 пострілів із пневматичної гвинтівки стоячи на 10 метрів) з результатом 394 очки виборола курсант 4 курсу академії Дарія Шаріпова. Другу срібну нагороду для збірної виборола студентка 3 курсу академії Тетяна Тарасенко, яка у вправі МГ-5 вибила 575 очки.
    За результатами V літніх ігор України з кульової стрільби серед молоді першою у загальнокомандному заліку з 16 областей, які брали участь у змаганнях, стала Черкаська.
    Курсант 3 курсу АПБ Марія Голик стала володаркою срібної нагороди з фітнесу, яку дівчина виборола на Чемпіонаті України з бодібілдингу та фітнесу, який проходив наприкінці жовтня у м. Вінниця.
    Завершуючи спортивну мозаїку, додамо, що в осені є ще один місяць – листопад, тож нехай і він принесе нашим спортсменам особисті та командні перемоги!


 

 

Ірина Мельник
Фото надані учасниками змагань
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10