https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та студенти ЛДУ БЖД взяли участь у круглому столі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.10.2010

Курсанти та студенти ЛДУ БЖД взяли участь у круглому столі

Представники курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь у круглому столі на тему «Соціальні мережі: кіберзалежність чи спілкування майбутнього?»,який відбувся у ЛНУ ім. І. Франка.
Дослідження за даною темою провели серед молоді, з вибіркою 800 студентів із 19 провідних навчальних закладів м. Львова. Курсанти ЛДУ БЖД теж взяли активну участь у анкетуванні.
За підсумками досліджень було встановлено, що 93% студентів є користувачами соціальних мереж, з яких найбільш популярними є: Vkontakte, Facebook,Однокласники, My Space та Connect.ua. Більшою популярністю користуються іноземні мережі, українські ж на ринку попиту займають лише близько 7%.
Більше половини опитаних респондентів проводять за голубим екраном близько 1 – 3 годин на день. Самі учасники опитування вбачають більше позитивних моментів у користуванні соціальними мережами: спілкування з друзями, комунікація та обмін інформацією, реальна можливість завжди бути у центрі подій та заводити нові знайомства. Але існує і багато шкідливих аспектів, адже інтерактивне спілкування ніколи не замінить реального.
Представники нашого Університету активно долучилися до обговорення існуючих проблем та зобов’язались довести всі «за» та «проти» до курсантсько-студентського колективу Університету.

 

Христина Авдєєва,
прес-секретар РКтаСС ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10