https://www.high-endrolex.com/10 АПБ провела навчання на Черкаському шовковому комбінаті | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

АПБ провела навчання на Черкаському шовковому комбінаті

    Сигнал підвищеної небезпеки, вісім одиниць бойової техніки, численне пожежне обладнання та понад двісті вогнеборців - такі сили задіяла Академія пожежної безпеки у ліквідації НС на Черкаському шовковому комбінаті, на щастя, навчальної. Шовковий комбінат вже вдруге приймає на своїй території курсантів академії.

    Подібні навчання академія проводить раз на квартал, але ці – найбільш масштабні за останні кілька років. Начальник факультету пожежно- рятувальної діяльності полковник служби цивільного захисту Валерій Васильович Зайвий запевняє: ”Витрати ніщо, коли мова йде про честь мундиру”.

    Буквально через півроку ці курсанти будуть вже офіцерами, а для того, щоб повноцінно виконувати ті обов`язки, які на них будуть покладені в гарнізонах, їм необхідно тісно пов`язувати теорію з практикою, тому такі навчання дуже важливі.

    Не встигли курсанти і ознайомитись із підприємством, як пролунала тривога. За сценарієм навчань зайнявся один з цехів комбінату. Доки пожежно-рятувальні підрозділи розгортають рукави, ставлять драбини та виносять постраждалих, біля цеху, в якому виникла НС, організували штаб. На ліквідацію займання вогнеборцям знадобилось трохи більше години.

    Викладачі АПБ такими результатами задоволені. Як годиться, по закінченню навчань, перед строєм вони подякували курсантам за гарну роботу.

 

 

Каферда оперативно-тактичної діяльності
Курсант 3-го курсу Анастасія Лейба
Фото Сергій Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10