https://www.high-endrolex.com/10 НА СЦЕНІ АПБ ЗМАГАЛИСЯ ТАЛАНТИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

НА СЦЕНІ АПБ ЗМАГАЛИСЯ ТАЛАНТИ

    Минулої суботи в клубі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) пройшов вечір-конкурс “В світі танцю”. Слід відмітити, що в історії навчального закладу змагання лише танцювальних колективів відбувалося вперше, але, незважаючи на це, організоване працівниками відділу культурно-масової роботи навчального закладу дійство курсантська молодь зустріла шквалом бурхливих оплесків.

    На суд журі, яке складалося виключно з чарівних жінок (начальника відділу культурно-масової роботи капітана служби цивільного захисту Лариси Самойленко, провідного фахівця відділу культурно-масової роботи старшого лейтенанта служби цивільного захисту Олени Задувайло та судді вищої категорії України з танцю, одного із провідних тренерів нашої держави з сучасних видів танцю, керівника театру танцю “Експресія”, яка виховала не одного чемпіона світу Вікторії Коваленко), були представлені вісім танцювальних номерів від факультетів пожежно-рятувальної та пожежно-профілактичної діяльності.

    Журі було настільки вражене емоціями, які вирували на сцені, що вирішило нагородити всі танцювальні колективи грамотами. В номінації “Найкраще соло” судді відмітили Дарину Урванцеву з танцювальним номером “Самба”, в номінації “Найкращий дует” – Катерину Бухалюк та Дениса Данилевича з танцювальним номером “Румба”, в номінації “Найяскравіший номер” – танцювальний колектив дівчат факультету пожежно-профілактичної діяльності з танцювальним номером “Диско”, в номінації “Відкриття таланту” – Олександра Бондаря та Анастасію Тетаренко з танцювальним номером “Контемп”, в номінації “Оригінальність постановки” – танцювальний колектив “Онлайн” факультету пожежно-рятувальної діяльності, в номінації “Театралізованість постановки” – Любов Шепеленко та Ігоря Рибця з номером “Джаз”, в номінації “Артистизм” – Олександра Міроненка, Любов Шепеленко та Ігоря Рибця з танцювальним номером “Танго”, в номінації “Найенергійніший” – колектив факультету пожежно-рятувальної діяльності з номером “Джайв”.

    Організатори творчого вечора-конкурсу мали на меті не лише виділити найкращих серед численної армії талантів академії, а й дати можливість розкритися новим “зіркам сцени”.


 

 

Ірина Мельник
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10