https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ ПРОЙШЛА СПАРТАКІАДА ДЛЯ ДІТЕЙ-ІНВАЛІДІВ “РІВНІ СЕРЕД РІВНИХ” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ ПРОЙШЛА СПАРТАКІАДА ДЛЯ ДІТЕЙ-ІНВАЛІДІВ “РІВНІ СЕРЕД РІВНИХ”


    20 жовтня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) пройшла Друга інклюзивна спартакіада “Рівні серед рівних”, участь у відкритті якої взяв голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Борисович Тулуб.

    В навчальному закладі учасників спартакіади, яка проводиться в рамках програми “Кроки у майбутнє” Черкаської міської громадської організації інвалідів “Світоч”, з радістю зустрічають другий рік поспіль. Цього разу свято сили мужності та терпіння зібрало у спортивно-оздоровчому комплексі 23 команди, до складу яких увійшли юнаки і дівчата з обмеженими фізичними можливостями.

    “Проведення таких заходів надзвичайно важливе не тільки для його учасників та організаторів, а й для всієї громади. Адже піклування про людей з фізичними вадами – гідний крок розвиненої демократичної держави, – зазначив у своєму виступі Сергій Тулуб, підкреслюючи, що свою найбільшу перемогу учасники змагань вже зробили, коли стали рівними серед рівних – самодостатніми”.

    Змагаючись у грі в настільний теніс, шашки, дартс, кидаючи баскетбольного м’яча у кошик та долаючи рубежі командної естафети, школярі не лише зміцнювали своє фізичне здоров’я, а й формували навички спілкування і толерантного ставлення один до одного.

    Одночасно із змаганнями у приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу пройшла творча виставка “Світ рівних можливостей”, де учасники команд мали унікальну можливість представити власні малюнки-плакати “Кожен день із спортом – новий крок у майбутнє”, фотороботи та мистецькі вироби із квітів та природного матеріалу.

    Закриваючи Другу інклюзивну спартакіаду “Рівні серед рівних”, голова Черкаської районної адміністрації Євгеній Влізло, нагородив цінним подарунком вихованців загальноосвітньої школи № 22 м. Черкаси, які за результатами наполегливої боротьби стали переможцями змагань.


 

 

Ірина Мельник
Фото Сергія Федоренка

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10