https://www.high-endrolex.com/10 СТРІЛЬЦІ АПБ ЗНОВУ НАЙВЛУЧНІШІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.10.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

СТРІЛЬЦІ АПБ ЗНОВУ НАЙВЛУЧНІШІ

    Збірна команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) виборола перше місце на Чемпіонаті області зі стрільби з бойової зброї, перемігши команди двох силових відомств регіону: Управління Міністерства внутрішніх справ України (2 місце) та Служби безпеки України (3 місце).
    У змаганнях, які організовані ФСТ “Динамо” і проходили з 15 по 16 жовтня, навчальний заклад представляли троє спортсменів: підполковники служби цивільного захисту Наталія Калашник і Віталій Снесар та ветеран академії Валерій Котляренко.

    Обидва дні змагань для наших спортсменів були вдалими та щедрими на нагороди. У перший день в особистому заліку зі стрільби з автомату чемпіоном у вправі АК-3 став підполковник служби цивільного захисту В. Снесар (результат 270 очок), а третє місце у вправі АК-4 виборов колишній співробітник навчального закладу, майстер спорту зі стрільби з бойової зброї В. Котляренко (результат 243 очки).
    Другого дня, змагаючись у влучності зі стрільби з пістолета, Віталій Снесар знову показав власну майстерність, ставши переможцем у вправі ПМ-4. Майстер спорту зі стрільби з бойової зброї Наталія Калашник виборола четверте місце у вправі ПМ-3.


 

 

Ірина Мельник
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10