https://www.high-endrolex.com/10 Іноземні слухачі Національного університету цивільного захисту України проходитимуть навчальну практику в підрозділах МНС своїх держав | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.05.2011
НУЦЗУ

Іноземні слухачі Національного університету цивільного захисту України проходитимуть навчальну практику в підрозділах МНС своїх держав

Відрядження іноземних курсантів здійснюється згідно із Наказом т.в.о. ректора університету, полковника служби цивільного захисту В.В.Коврегіна, який підписано відповідно до вимог наказу МНС України від 01.12.2003 р. № 461 “Про затвердження Положення про організацію та проведення практичної підготовки курсантів, студентів (слухачів) вищих навчальних закладів МНС України” та згідно з робочими навчальними планами підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за напрямом підготовки бакалаврів „Пожежна безпека” та з метою своєчасного проведення навчальних практик.
З 6 червня по 30 липня навчальну практику слухачі 1-х курсів  проходитимуть на посадах пожежного в підрозділах Міністерства надзвичайних ситуацій Азербайджанської Республіки. У цей же термін навчальну практику слухачі 2-х курсів проходитимуть на посадах командира відділення пожежної охорони   воєнізованої пожежної частини в підрозділах Міністерства надзвичайних ситуацій Азербайджанської Республіки та в підрозділах Міністерства внутрішніх справ Республіки Таджикистан. Слухачі 3-х курсів проходитимуть навчальну практику в підрозділах Міністерства надзвичайних ситуацій Азербайджанської Республіки  на посаді начальника караулу воєнізованої пожежної частини з 6 червня по 4 липня, а на посаді  інспектора державного пожежного нагляду з 5 по 30 липня.
Навчально-методичне керівництво навчальних практик покладено на кафедру пожежної та рятувальної підготовки (начальник кафедри – полковник служби цивільного захисту Безуглов О.Є.) та на кафедру пожежної профілактики в населених пунктах (начальник кафедри – полковник служби цивільного захисту Луценко Ю.В.).
По закінченню навчальних практик  в Національному університеті цивільного захисту буде проведено прийняття заліків та підведення підсумків стажування  іноземних слухачів.
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
Фото – архів прес-служби
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10