https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ нагородили переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.03.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗУ нагородили переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека»

У лютому-квітні цього року тривав ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році. Так, сьомий рік поспіль Національний університет цивільного захисту України є базовим з проведення інтелектуальних перегонів з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека» відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1364 від 10.10.2017р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році».
29 березня у конференц-залі навчального закладу проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов вручив нагороди переможцям та призерам ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека». Він вітав учасників та, зокрема, зазначив, що сьогодні Національний університет цивільного захисту України є надійним гарантом збереження наукових традицій і центром розвитку курсантсько-студентської науки в багатьох галузях технічного та гуманітарного спрямування.
Галузеві конкурсні комісії з напрямів “Цивільний захист” та “Пожежна безпека” конкурсу забезпечила рецензування 68 студентських наукових робіт, що надійшли з 30 вищих навчальних закладів різних регіонів нашої держави. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 26 молодих науковців із 23 вищих навчальних закладів нашої держави.
У ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей «Цивільний захист” та “Пожежна безпека» дипломи І ступеня отримали 5 учасників, дипломи ІІ ступеня — 8, дипломи ІІІ ступеня — 12 молодих науковців.
Інші учасники заохочені подяками. Диплом ІІ ступеня отримав курсант 5-го курсу факультету пожежної безпеки Сергій Назаренко. Його науковим керівником є проректор з наукової роботи університету Володимир Андронов.
 

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10