https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ стартувала Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.03.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗУ стартувала Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту»

28 березня в Національному університеті цивільного захисту України розпочалася Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту». У форумі взяли участь майже 500 молодих науковців з Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Польщі, Казахстану, Латвії, Німеччини та вищих навчальних закладів багатьох регіонів України.
Вітав присутніх проректор з наукової роботи університету полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов. Він зазначив, що проведення щорічної наукової конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» на базі НУЦЗУ стало традиційним і щороку набуває все більшої актуальності в сучасному науковому просторі.
В перший день міжнародна науково-практична конференція розпочала свою роботу у пленарному режимі. Тематика доповідей на конференції є різноманітною та охоппює питання профілактики надзвичайних ситуацій різного характеру, організації управління діяльністю оперативно-рятувальних підрозділів, гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт, аварійно-рятувальної, спеціальної та військової техніки, інформаційних технологій та математичного моделювання, психологічного забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів, безпеки життєдіяльності, екологічних проблем тощо.
28-29 березня згідно із програмою конференції заплановано роботу секцій: «Профілактика пожеж та надзвичайних ситуацій», «Організація управління діяльністю оперативно-рятувальних підрозділів», «Гасіння пожеж та аварійно-рятувальні роботи», «Аварійно-рятувальна та спеціальна техніка», «Автоматичні системи безпеки та інформаційні технології», «Психологічне та гуманітарне забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів», «Природничо-наукові аспекти цивільного захисту», «Охорона праці та техногенно-екологічна безпека», “Військова підготовка» та «Публічне управління у сфері цивільного захисту».
У ході пленарного засідання відбувся відеоконференцзв’язок із Університетом цивільного захисту МНС Республіки Білорусь. Також гостем конференції та членом президії став начальник курсу підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів Академії МНС Республіки Азербайджан Керим Керимов.
Надалі робота конференції триває у восьми секціях.



Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото — Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10