https://www.high-endrolex.com/10 Планове засідання Ради молодих вчених Національного університету цивільного захисту України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.03.2018
НУЦЗУ

Планове засідання Ради молодих вчених Національного університету цивільного захисту України

22 березня 2017 року відбулося планове засідання Ради молодих вчених Національного університету цивільного захисту України.
Під час засідання молоді науковці обговорили хід виконання плану роботи Ради молодих вчених та дійшли висновки про те, що пункти плану виконуються у відповідності до зазначених термінів. Голова Ради, Андрій Побідаш, наголосив, що підвищення престижу наукової діяльності, підтримка й заохочення талановитої молоді до участі в наукових проектах є одним із ключових завдань, оскільки розвиток наукової діяльності дозволить посісти гідне місце серед високорозвинених вищих навчальних закладів. Саме тому, сьогодні значну увагу приділено популяризації науки, активному залученню молоді до проведення перспективних досліджень. Голова Ради зазначив наскільки важлива роль у цьому питанні належить Раді Молодих Вчених, робота якої регламентована Законами України «Про вищу освіту» та «Про наукову і науково-технічну діяльність». Також голова Ради, підкреслив, що суспільна робота Ради молодих вчених та Відділу організації науково-дослідної роботи, в напрямку покращення функціонування наукового товариства курсантів та студентів дає свої результати і в подальшому буде направлена на всебічну підтримку та допомогу.
В результаті жвавого обговорення питань, що виникли у членів Ради та пропозицій щодо поліпшення показників її функціонування, було розроблено новий підхід до виконання пунктів плану та взагалі роботи Ради.

 



Рада молодих вчених НУЦЗ України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10