https://www.high-endrolex.com/10 STEP UKRAINE “VIP” ONLINE TRAINING & COMPETITION | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.03.2018
НУЦЗУ

STEP UKRAINE “VIP” ONLINE TRAINING & COMPETITION

Команда проекту Antistress Application взяла участь у STEP Ukraine “VIP” Online Training & Competition, який тривав з листопада 2017 по березень 2018 року. До складу команди увійшли співробітники НУЦЗУ: Вікторія Цокота – провідний науковий співробітник Науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології та Антон Швалб - викладач кафедри психології діяльності в особливих умовах соціально-психологічного факультету. Проект створювався під егідою та залученням зовнішніх експертів ГО АРКІ ГРУП Платформи кіберпсихології.

Програма науково-технічного підприємництва STEP допомагає вченим та винахідникам перетворити їх ідеї у бізнес проекти та освоїти навички написання стартап пропозицій.

У межах курсу CRDF Global Technology Entrepreneurship у керівників команд була можливість ознайомитися та попрацювати з корисними матеріалами курсу у системі Moodle, а також долучитися до досвіду міжнародних експертів з побудови та проектування стартап пропозицій. Навчання проходило у формі англомовних он-лайн вебінарів з можливістю поспілкуватися з експертами. До уваги учасників були представлені актуальні теми у сфері IT підприємництва: перевірка цінності ідеї/пропозиції, шляхи до успіху, IP стратегії, стратегія фандрайзингу (залучення коштів). Команди сформували свої бізнес пропозиції та робочий план проекту для залучення інвесторів.

CRDF Global є незалежною неприбутковою організацією, що була заснована в 1995 році за рішенням Конгресу США і сприяє міжнародній науково-технічній співпраці за допомогою надання грантів,технічних ресурсів, програм і послуг.

В Україні CRDF Global активно працює з 1996 року , виконуючі програми "Спільні україно-американські науково-дослідні проекти", "Науково-технічне підприємництво", "Співробітництво в науково-дослідних дослідженнях і освіті", "Супровід міжнародних науково-дослідної і освітньої співпраці".

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10