RSS

Новини навчальних закладів

28.03.2018
НУЦЗУ

Рівненщину відвідали представники Національного університету цивільного захисту України

28 березня Рівненщину з робочим візитом відвідали представники Національного університету цивільного захисту України в світлиці Головного управління ДСНС України у Рівненській області представники Національного університету цивільного захисту України начальник факультету цивільного захисту полковник Удянський Микола Миколайович та начальник курсу факультету цивільного захисту підполковник  Лагутін Володимир Леонідович зустрілись з кадровим апаратом області та обговорили питання вступної кампанії  2018 року. Потому представники Національного університету цивільного захисту відвідали Рівненську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 ім. В.Короленка де зустрілися з учнями старших класів. Незабаром розпочинається пора вступних кампаній у вищих навчальних закладах України. Це серйозний крок для кожного абітурієнта, від якого залежить бажана професія. Що потрібно знати тим, хто вирішив присвятити своє життя рятувальній справі, щоб приходити на допомогу першим у будь-яких екстремальних ситуаціях, вміти викликати у людських серцях почуття захищеності від надзвичайних ситуацій, та бажає вступити до вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, розповідали майбутнім абітурієнтам представники Національного університету цивільного захисту України начальник факультету цивільного захисту полковник Удянський Микола Миколайович та начальник курсу факультету цивільного захисту підполковник  Лагутін Володимир Леонідович.
Представники Національного університету цивільного захисту роз’яснили основні вимоги до кандидатів на навчання та на службу, серед яких не лише добрі знання, але й хороша фізична підготовка, психологічна підготовленість та належний стан здоров`я. Учнів ознайомили з вимогами до кандидатів на службу в ДСНС, необхідним пакетом документів, етапами відбору та іншою інформацією, з якою додатково можна ознайомитись і на офіційному сайті Національного університету цивільного захисту України - http://nuczu.edu.ua/ukr
Натомість підлітків цікавили питання проживання курсантів Національного університету цивільного захисту, а також соціальні гарантії, які отримують рятувальники. На всі питання вони отримали вичерпні відповіді.
Наостанок працівники Служби порятунку запросили школярів завітати на екскурсію до районного пожежно-рятувального підрозділу та ознайомитися із буденною роботою працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій. Та відвідати сайт Національного університету цивільного захисту України де можна ознайомитись з матеріально технічною базою університету, та дізнатись які саме документи потрібні для вступу у вуз.
 
 
 
 
 
 
 
 
Головне управління ДСНС України у Рівненській області
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.