https://www.high-endrolex.com/10 Професор НУЦЗУ як член президії взяла участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.03.2018
НУЦЗУ

Професор НУЦЗУ як член президії взяла участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції

21-22 березня 2018 року начальник навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України, доктор наук з державного управління, професор Світлана Домбровська взяла участь як член президії в роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка і культура України в світових глобалізаційних процесах: позиціонування і реалії».
Цей захід проходив на базі Київського університету культури за сприяння Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України. У межах конференції фахівці й експерти обговорили нагальні питання щодо інновацій і перспектив розвитку публічного управління й адміністрування, а також проблеми забезпечення сталого розвитку на рівні підприємств, регіонів і країни в цілому. Результатом проведеного заходу є ухвалені рекомендації за кожною з обговорюваних проблем і шляхів їх розв’язання.


Навчально-науково-виробничий центр
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10