https://www.high-endrolex.com/10 Курсант НУЦЗУ посів ІІІ місце у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.03.2018
НУЦЗУ

Курсант НУЦЗУ посів ІІІ місце у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати»

15-17 березня у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати». Курсант 3-го курсу факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України Домошенко Роман виступив з презентацією-доповіддю з теми «Захист асинхронних електродвигунів при аварійних режимах роботи з безпосереднім контролем температури».
 Робота викликала зацікавленість у присутніх. За результатами конкурсу, Роман Домошенко посів III місце у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати» та був нагороджений дипломом і медаллю. Його керівником є викладач кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій Гарбуз С.В.
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10