https://www.high-endrolex.com/10 ІІ школа соціального проектування та грантрайтінгу Open Grants School | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.03.2018
НУЦЗУ

ІІ школа соціального проектування та грантрайтінгу Open Grants School

18 березня 2018 року Вікторія Цокота – провідний науковий співробітник Науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології стала слухачем II Школи соціального проектування та грантрайтінгу Open Grants School. Перше заняття порадувало не тільки вітальним словом засновників, але і корисною інформацією про «Сучасні комп'ютерні та інформаційно-комунікаційні технології, необхідні для підготовки та реалізації проектів». Спікером виступив Артем Коновалов, програмний директор громадської організації «Центр розвитку громад», співзасновник Хаба соціальної активності «Студія 42», який в ігровій формі доносив для слухачів сучасні ноу-хау в сфері технічних способів управління проектами, побудови графіків і створення інфографіки, он-лайн опитувань, роботи з open data, послуг e-gov і основ просування в Інтернеті.

Після завершення курсів слухачі зможуть представити свій проект на розгляд тренерів і пройти краш-тест. При цьому учасникам не доведеться відкладати знання в довгий ящик, паралельно зі Школою Open Grants School стартує і Міський конкурс інноваційно-інвестиційних та іміджевих проектів, куди учасники зможуть подати свої правильно оформлені ідеї для отримання фінансування.

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10