https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ пройшли захисти дипломних робіт майбутніх бакалаврів охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.06.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ пройшли захисти дипломних робіт майбутніх бакалаврів охорони праці

30, 31 травня та 1 червня 2016 року на кафедрі охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України відбувся захист дипломних робіт за напрямом "Охорона праці» освітнього ступеня «бакалавр».
За результатами захисту дипломних робіт високий рівень підготовки показали студенти Каленик Г.О., Козлова А.І., Гончарова А.В., Павлова М.В.

Дипломники під час захисту робіт провели аналіз та узагальнення результатів своїх досліджень, запропонували та обґрунтували заходи щодо удосконалення стану промислової безпеки та охорони праці на обраному об’єкті. Ними була опрацьована достатня кількість нормативно-правових актів та спеціальної літератури. Отримані результати мають яскраво виражену практичну спрямованість.

За результатами захисту студенти та курсанти отримали кваліфікацію інспектора з охорони праці і можуть в подальшому реалізовувати свої практичні знання на практиці або продовжити подальше навчання за спеціальністю «Охорона праці у сфері цивільного захисту» (кваліфікація - інженер з охорони праці) чи магістра за спеціальністю «Охорона праці» (кваліфікація – науковий співробітник (галузь інженерної справи)).

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10