https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ взяли участь у заходах з нагоди Дня пам’яті і примирення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.05.2016
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ взяли участь у заходах з нагоди Дня пам’яті і примирення

8 травня перший проректор Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Володимир Коврегін, начальник відділу виховної та соціально-гуманітарної роботи полковник служби цивільного захисту Юрій Хуртов, науково-педагогічні працівники, а також парадний розрахунок навчального закладу стали учасниками заходів з нагоди Дня пам'яті і примирення, що пройшли у Харкові. Вони взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів та урочисто-траурній панахиді за всіма загиблими воїнами, що відбулися на священному для кожного харків’янина місці - Меморіалі Слави.
У заходах взяли участь керівництво Харківської облдержадміністрації, Харківської обласної ради, Харківської міської ради, ветерани війни, учасники бойових дій в Афганістані та інших гарячих точках планети, учасники антитерористичної операції на Донбасі, представники підприємств, організацій та відомств, громадськості, гості та жителі міста.
В пам'ять про всіх загиблих в роки Другої світової війни пролунав триразовий залп. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання. Митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій відслужив молебень за всіма, чиї життя забрала війна.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10