https://www.high-endrolex.com/10 Перше місце у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади 2015/16 навчального року із професійно-орієнтованої дисципліни «Організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Перше місце у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади 2015/16 навчального року із професійно-орієнтованої дисципліни «Організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт»

З 21 до 22 квітня у місті Кіровоград на базі льотної академії Національного авіаційного університету проводився ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади 2015/16 навчального року із професійно-орієнтованої дисципліни «Організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт».
Олімпіада проводилася з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованих студентів (курсантів), розвитку і реалізації їх здібностей, системного вдосконалення навчального процесу, підвищення якості підготовки фахівців з пошуку та рятування людей, формування команд для участі в міжнародних олімпіадах.
У заході брали участь представники трьох навчальних закладів – Кіровоградської льотної академії НАУ, Національного університету цивільного захисту України (м. Харків) та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Представляли ЧІПБ – курсанти 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Денис Воловик, Віктор Король та Андрій Носов.
У перший день олімпіади був проведений теоретичний тур, який складався з теоретичних питань та задач. Наступного дня учасники змагалися в практичних навичках підйому та спуску по вертикальних перилах за допомогою альпіністського спорядження, подоланні гірських перешкод, наданні першої медичної допомоги постраждалому при різних видах травм.
За результатами олімпіади перше місце зайняв вихованець ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля Андрій Носов. Він був нагороджений дипломом I ступеня Міністерства освіти і науки України та цінними подарунками.


Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт,
сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10