https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у роботі круглого столу «30 років Чорнобильської трагедії» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у роботі круглого столу «30 років Чорнобильської трагедії»

15 квітня представники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України: кандидат юридичних наук, доцент кафедри економіки та управління Аліна Білека та курсанти IV курсу Євгеній Мельник, Олександр Коваленко, Андрій Коваль, Владислав Лазич та Віталій Сіроштан взяли участь у роботі міжвузівського круглого столу «30 років Чорнобильської трагедії», який відбувся у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Метою заходу було ознайомлення молоді з наслідками найбільшої техногенної аварії, вшанування пам`яті загиблих на ЧАЕС та обговорення перспектив розвитку зони відчуження.
Розпочалося засідання із хвилини мовчання на знак пошани до Героїв Чорнобиля та постраждалих від катастрофи.
Потім учасники круглого столу демонстрували презентації про аварію на ЧАЕС, розповідали присутнім про фактори, що обумовлюють стан імунної системи у мешканців територій, забруднених радіонуклідами, перспективи розвитку зони відчуження та інше.
Також курсант ЧІПБ Євгеній Мельник висвітлив у своїй доповіді проблеми соціального захисту постраждалих від Чорнобильської аварії.
Обговорення і дискусії під час заходу засвідчили про те, що попри три десятки років, що минули з дня трагедії, тема залишається актуальною, а потреба в її обговоренні та вирішенні безлічі проблем існує дотепер.

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
за матеріалами сайту http://cdu.edu.ua/

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10